İlhan Palut, Başakşehir FK galibiyetini değerlendirdi

İlhan Palut, Başakşehir FK galibiyetini değerlendirdi
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir galibiyetini değerlendirdi

 

İlk yarı dengeli bir oyun gözüktü. Ancak ceza sahası girişi daha fazla olan takım bizdik. Son dakikada konsantrasyon eksikliğinden bir gol yedik ve soyunma odasına 1-0 yenik girdik. Bu bizim adımıza demorelize edici oldu.

İkinci yarıda daha agresif daha ileride rakibin karşılayan bir Konyaspor vardı sahada. Takımımın 2. yarıdaki mücadelesiyle galibiyeti aldık.

Lige iyi başlamak önemli ancak ben 6 puanın dışında sahada çok iyi mücadele eden birbirine kenetlenmiş bir takım görüyorum. Bunu sürdürmeliyiz. Her maç kazanamayabiliriz ama her maç mücadele edebiliriz, savaşabiliriz.

Lig uzun. Oyun istikrarını yakalamamız lazım.

 

İlhan Palut, Adana Demirspor maçıyla ilgili şunları söyledi:

Şanlı bir teknik adamım. Hepsi karakter olarak birbirini tamamlayan oyuncular. Ben bu şekilde devam edeceklerine inanıyorum.

Adana Demirspor lige iyi başlangıç yapamadı. Kadrosu yeni kurulmuş bir takım. Zaman ihtiyaçlarım olacaktır. Bizim maça da galibiyet için çıkacaklardır. Benim oyuncularımdan beklentilerim konsantrasyonlarını kaybetmemeleri bizim verdiğimiz taktiklere uymaları. Bunun uzun vadede başarıyı getireceğini düşünüyorum.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.