İlhan Palut, Giresunlu muhabire kapak yaptı: Yerleri mi değişelim?

İlhan Palut, Giresunlu muhabire kapak yaptı: Yerleri mi değişelim?
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Konyaspor'u ligde hak etmediği yerde bulunmak"la itham ederek haddini aşan Giresunlu muhabire deyim yerindeyse kapak olacak cevaplar verdi.

Süper Lig'in 5. haftasında GZT Giresunspor ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 sona erdi.

Maç sonu basın toplantısında Giresunlu bir muhabirin, Konyaspor'la ilgili "itham edici", saygı sınırlarını aşan sorusuna İlhan Palut, deyim yerindeyse kapak olacak cevaplarla saygı dersi verdi.

Muhabir, "Karşılaşmadaki mücadeleye ve pozisyonlara bakacak olursak bence Giresunspor'un sizin yerinizde olması gerekirdi. Siz hiç hücum yapmadınız, yaptığınız hücumlarda pozisyonlara giremediniz. Giresunspor'un ilk yarıda Diabete'yle girdiği pozisyon vardı. İkinci yarıda pozisyonları vardı, penaltı pozisyonları vardı" deyince İlhan Palut, "İlk yarıda Diabate'nin pozisyonunu saydınız. İkinci yarıda hangi pozisyon vardı?" diye sordu.

Palut'un sorusuyla şaşkınlık yaşayan muhabir, "İkinci yarıda da vardı posizyon" deyince Palut, "Eee söyleyeceksin..." dedi.

Bunun üzerine bir kez daha şaşkınlık yaşayıp, "Notlarıma bakmam lazım" diyen muhabire İlhan Palut, "Tamam tamam yerleri mi değişelim Giresunspor'la, onu mu istiyorsun? Ne yapalım?" diye sordu.

Palut'un bu sorusu karşısında iyice şaşkınlığa uğrayan ve cevap veremeyen muhabir, "Siz bu oyununuzu ve Giresunspor'un oyununu, Süper Lig kalitesinde görüyor musunuz? Konyaspor ve Giresunspor'un ilerleyen aşamalarda nasıl bir performans ortaya koyacağını düşünüyorsunuz?" diyerek sorusuna devam etti.

Soruyu yanıtlayan Palut, "Hak etmediğimiz yerde olduğumuz için senden özür diliyorum Konyaspor camiası olarak" diyerek haddini aşan muhabire, ironik dille saygı dersi verdi.

İlhan Palut, konuşmasının devamında da Giresunspor içinde olumlu düşünceler sarf etti: "Giresunspor'u izlediğim zaman, tabi oynayacağımız için analiz de yaptık, hem Trabzonspor hem de Alanyaspor maçında bugün olduğundan daha net pozisyonlara giren bir takım vardı. Bize düşmez ama yeni kurulan bir takım. Ben gün ben gün lige adaptasyonunu sağlayacağını düşünüyorum ve geri kalan bölümde de başarılar diliyorum."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum