İlhan Palut'a Abdülkerim Bardakcı'yla ilgili transfer sorusu

İlhan Palut'a Abdülkerim Bardakcı'yla ilgili transfer sorusu
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, son günlerde Beşiktaş'a transferi yeniden çok sık bir şekilde basında yazılmaya başlanan Abdülkerim Bardakcı ile ilgili açıklama yaptı.

 

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun üçüncü haftasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan İttifak Holding Konyaspor'da teknik direktör ilhan Palut, maç sonu basın toplantısında bir gazetecinin "Abdülkerim Bardakcı, oyundan sakatlık nedeniyle mi çıktı?" şeklindeki sorusu üzerine Palut, sakatlanmadığını, kendisini iyi hissetmediği için çıktığını kaydetti.

Palut, "Nefes almakta zorlandı. Biliyorsunuz oyuncular çok yoğun maç, antrenman temposu artı Adana'nın hatırı sayılır bir sıcağı var. Bir kaç aksiyona da üst üste girdi. İleri çıkmalarla alakalı ve kendini kötü hissetti. Biz de tabi sporcu sağlığı her şeyden önemli. Riske etmeme adına o değişikliği yaptık." diye konuştu.

Bardakcı'nın transferiyle ilgili bir soru üzerine de Palut, her takım için her oyuncunun transfer olma olasılığı olduğunu belirtti.

Palut, "Ama şu an için böyle bir gelişme var mı, bir görüşmeler var mı derseniz, yok. Abdülkerim bizim için çok önemli bir rotasyon oyuncusu. Onun için ben şahsen takımda kalmasını, bu sezon da bizimle olmasını, üstüne koyarak devam etmesini, düzenli olarak milli takıma çağrılıp ondan sonra da kariyeri için en doğru adımı atmasını tercin ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.