İlhan Palut'a 2 günde ikinci kez "forvet" transferi soruldu

İlhan Palut'a 2 günde ikinci kez "forvet" transferi soruldu
İki günde ikinci kez "forvet" transferi sorulan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Ben de şu anda sizler gibi beklemedeyim, nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum" şeklinde cevap verdi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'a Bate Borisov maç önü toplantısında sorulan "forvet" transferi sorusu bir gün sonra bu kez maç sonu toplantısında soruldu.

İlhan Palut, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Belarus ekibi BATE Borisov'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cikalleshi'nin kırmızı kart görmesiyle bağlantılı forvet transferi sorusuna İlhan Palut, "Transfer maçtaki anlık reaksiyonlara göre yapılacak bir plan değil" dedi.

Başarılı teknik adam şöyle devam etti:

TAKIMA DİREKT ETKİ EDECEK BİR OYUNCU OLMALI

"Evet yönetimimiz bir forvet oyuncusu daha almak için çalışmalarını sürdürüyor. Dün de söyledim. Alınacak oyuncunun takıma pozitif anlamda direkt etki edecek bir oyuncu olması gerekiyor.

İKİ FORVETİMİ BASKI ALTINA ALMAK DA İSTEMİYORUM

İki tane forvet oyuncum var. Onlarla beraberiz, sürekli çalışıyoruz. Onları da sürekli "bir forvet daha gelecek bir forvet daha gelecek" diye baskı altına almak istemiyorum. Onlara da güveniyorum.

GELİRSE O DA OYUNCUMUZ OLACAK

Bir forvet daha gelirse o da bizim oyuncumuz olacak. Ondan da maksimum verimi almaya çalışacağız. Bu, teknik adam olarak zaten benim asli görevlerimden bir tanesi.

BEN DE MERAK EDİYORUM

Ama bu gerçekleşmez ise de elimizdeki oyunculara güvenmeye saygı duymaya devam edeceğiz, onlardan en yüksek performansı alacağız. Ben de şu anda sizler gibi beklemedeyim, nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.

KONSANTRASYONUMDA ÇOK AZ YER KAPLIYOR

Ama bu benim konsantrasyonumda ne kadar yer tutuyor derseniz çok az yer kaplıyor. Çünkü önümüzde çok önemli maçlarım ve elimde istekli çalışan bir takımım var."

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.