İlhan Palut'tan Galatasaray'a transferi sonrası Abdülkerim Bardakçı ile ilgili ilk değerlendirme

İlhan Palut'tan Galatasaray'a transferi sonrası Abdülkerim Bardakçı ile ilgili ilk değerlendirme
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, takımından Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakçı hakkında konuştu. Abdülkerim'in bazı noktalarda Marcao'dan daha iyi olduğunu ifade eden başarılı hoca, 5-10 gole katkı yapabileceğini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray'a transfer olan Abdükerim Bardakçı'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bazı noktalarda Abdülkerim Bardakçı'nın, Galatasaraylı futbolcu Marcao'dan daha iyi olduğunu söyleyen Palut, oyun kurulumunda daha önde olduğunu ifade etti.

Spor Arena'ya açıklamalarda bulunan İlhan Palut, "Marcao gerçekten çok iyi bir stoper. Çok çabuk, diri, sert ve hamleli bir oyuncu. Abdülkerim ise bazı noktalarda Marcao’dan daha iyi. Oyun kurulumu, 1. bölgeden 2. bölgeye geçişler, ofansif duran toplardaki agresifliği konusunda Marcao’dan önde görüyorum. Ancak her oyuncunun bir adaptasyon süreci var. Bütün bunlara rağmen kendisi asla strese girip panikleyecek bir karakter değil. Ben Galatasaray’ın hocası İlhan Palut olsaydım ve Marcao gitseydi, Abdülkerim’in varlığından dolayı en ufak bir sıkıntıya düşmezdim. Teknik anlamda ben üzgünüm ama Galatasaray mükemmel bir transfer yaptı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.