İlhan Palut'tan yönetime Amir Hadziahmetovic mesajı

İlhan Palut'tan yönetime Amir Hadziahmetovic mesajı
Abdülkerim Bardakçı'nın takım için büyük bir kayıp olduğunu ifade eden Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Bu sistem üzerine çok oyuncu kaybetmek istemiyorum. Benim planlarım içerisinde Amir de var" dedi

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Erzurum kampında A Spor'un konuğu oldu. Başarılı hoca, transfer ve diğer konularla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP

Abdülkerim Bardakçı, bizim için büyük bir kayıp. Karakter, liderlik anlamında da kayıp. Çok önemli bir parçaydı. Ben Galatasaray’ın çok iyi bir transfer yaptığını düşünüyorum. Abdülkerim üzerinde baskı olmaz. Özgüvenle oynar. Korakor oyundan kaçmaz. Ben başarılı olacağını düşünüyorum. İstanbul takımlarında oynadığınız zaman daha kolay milli takıma çağrılıyorsunuz. Mili takımda da daha çok gündeme geleceğini düşünüyorum.

BATE BORİSOV MAÇLARI KOLAY OLMAYACAK

Bate Borisov’u izleme imkanı bulduk. Çok ritimli takım. Ayrıyeten Avrupa tecrübesine de sahip bir takım. Yüksek tempolu, mücadeleden kaçınmayan bir takım. Bizim de belli oyun felsefemiz var. 2 maçı da kendi evimizde oynayacak olmamamız avantaj. Kolay eşleşme olmayacak. Güzel maçlar olacak.

SOL STOPER VE FORVETLE TRANSFERİ TAMAMLAYACAĞIZ

Abdülkerim gittikten sonra oraya bir tane sol stoper almak istiyoruz. Uğurcan, Adil ve Kahraman var. İdeal stoper sayımız 4 stoper. Bir forvetle de transferi tamamlamak istiyoruz. Belirlediğimiz isimler var. Transferin gizli gitmesinde fayda var.

BENİM PLANLARIM İÇİNDE AMİR DE VAR

Amir Hadziahmetovic çok iyi bir oyuncu. Ben takımda kalmasını istiyorum. Bu sistem üzerine çok oyuncu kaybetmek istemiyorum. Bu konuda yönetimden transferle ilgili bana gelen bir bilgilendirme yok. Planlarım içerisinde Amir de var.

GÜNÜ GELİNCE MİLLİ TAKIMA EVET

Türk antrenörler olarak milli takımda çalışmak isteriz mutlaka. Hem kariyerimiz hem de ülke futboluna hizmet açısından bu bize onur verir. Şu anda Kuntz hoca var. Bize düşen milli takıma hazır oyuncu göndermek. Ama bir gün gelir de bu göreve hazır mısın diye sorarsanız; çok net evet.

ÜST SIRALARA OYNAMAK İSTİYORUZ

Ligin üstlerinde konumlanmak istiyoruz. Beklentiler yükseldi. Bu sene hedefimiz şampiyonluk gibi bir şey diyemem. Takımı bu baskıdan korumamız lazım. Sıralama vermek istemiyorum ama üst sıralarda olan bir Konyaspor olacak. Yine pozitif oynayan, mücadele eden bir takım olmak için çalışacağız. Ligde iniş çıkış yaşayıp sarsılma yaşamak istemiyoruz. İki hedefimiz var UEFA Konferans Liginde gruplara kalmak. Buna benim, oyuncularımın, Konyaspor’un ve Türk futbolunun ihtiyacı var. Ligi üçüncü bitiriyorsunuz, 3 eleme oynuyorsunuz. İnşallah tüm Türk takımları Avrupa'da başarılı olur.

TAKASA SICAK BAKMIYORUM

Takas oyuncu formülüne sıcak değilim. Bizim istediğimiz oyuncularla onların vermek istedikleri oyuncular arasında inanılmaz fark var. Biz, takıma direk katkıda bulunan oyuncuları almak istiyoruz. Bizim en iyi oyuncularımızı almak istiyorlar, kadrolarında yer vermek istemedikleri, mali yükünden kurtulmak istedikleri, nispeten düşüşte olan oyuncuları vermek istiyorlar. Onların önerdikleri beni tatmin etmiyor.

BENİM GALATASARAY'DAN İSTEDİĞİM OYUNCUYA, "SEN NE DİYORSUN" DERLER

Bana, "Galatasaray sizden şu oyuncuyu istiyor, siz Galatasaray'dan hangi oyuncuyu istiyorsunuz?" diye sorsalar, benim isteyeceğim oyunculara herhalde Galatasaray, "Sen ne diyorsun olur mu böyle bir şey, bize nasıl böyle bir teklifle geliyorsun" der.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.