İlhan Palut'un penaltı isyanı: Mete Kalkavan hoş geldi, sefa geldi!

İlhan Palut'un penaltı isyanı: Mete Kalkavan hoş geldi, sefa geldi!
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Penaltı menaltı değil. Çok kritik bir hata. Bizim kötü olmamız bizim yanlış kararlarla cezalandırılmamızı hiçbir şekilde gerektirmiyor"

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut," Penaltı, penaltı değil" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Palut, karşılaşmada aleyhlerine verilen penaltı hakkında da şunları söyledi: "Penaltı, penaltı değil. Çekici'ye atılan karate tekmesi VAR'dan zar zor penaltıya dönerken, Barış Yardımcı'nın topa müdahalesi alelacele penaltı ile cezalandırıldı. Bünyamin Balcı'nın dirseğine çarpan topta, hani atakta kol kapalı olsa da elle cezalandırılırdı. Kuralları da artık anlamıyoruz. Her hafta bir eğitim almalıyız. Şöyle eğitim almalıyız, şu hakem eliniz kapalıysa verir, bu vermez şeklinde hakeme özel eğitimler almalıyız. Ya da şunu futbolcularımıza diyebiliriz, futbolcunun kalçasının altına tekme atabilirsiniz kimse penaltı vermez ama topa müdahale etmek için dikkat etmelisiniz. Mete Kalkavan hoş geldi, sefa geldi. Türk futbolunun önemli bir değeridir. Onun kişiliği ile alakalı yorum yapmıyorum. Sadece futbol pozisyonunu konuşuyorum. Penaltı mı değil mi? Kimseyi hedef almıyorum. Penaltı menaltı değil. Çok kritik bir hata. Bizim kötü olmamız bizim yanlış kararlarla cezalandırılmamızı hiçbir şekilde gerektirmiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum