İlk doğum gününü 68 yaşında hastanede kutladı

İlk doğum gününü 68 yaşında hastanede kutladı
Osmaniye'de yoğun bakım servisinde tedavi gören 68 yaşındaki kadın, ilk kez doğum günü kutlamanın sevincini yaşadı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan Teslime Kılıçkıran, ilk doğum gününü 68 yaşında yoğun bakım ünitesinde kutladı.

Özel bir hastaneye 4 gün önce 112 acil servis ambulansıyla getirilen ve mide kanaması geçirdiği belirlenen Kılıçkıran, tedavi altına alındı. Kadının 68 yaşına girdiğini ve şimdiye kadar doğum günü kutlamadığını öğrenen hastane yönetimi, Kılıçkıran için yoğun bakım ünitesinde sürpriz kutlama yaptı.

Kılıçkıran, hastanede refakatçi olarak bulunan çocukları ve hemşireler tarafından getirilen yaş pastanın üzerindeki mumlara üfledi.

Hayatında ilk kez doğum günü kutladığını belirten Kılıçkıran, "Kalbim duracak gibi oldu, ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu sürprizi yapanlardan Allah razı olsun, onlara uzun ömürler versin." dedi.

Genel cerrahi uzmanı Dr. Kenan Yüce de "Teslime teyzemiz hastaneye geldiğinde durumu oldukça ciddiydi. Tedavisi devam ederken bugün doğum günü olduğunu öğrendik ve ona sürpriz yapmak istedik. Bir süre daha yoğun bakım ünitesinde kalacak, inşallah 69. yaşını evinde kutlayacağız. Kendisine uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

İlk doğum gününü 68 yaşında hastanede kutladı

İlk doğum gününü 68 yaşında hastanede kutladı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.