İlk fireyi verdi

İlk fireyi verdi
Peş peşe aldığı galibiyetlerle sezona 5’te 5 yaparak başlayan Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, sezonun ilk firesini Afyon deplasmanında verdi. Mavi-beyazlılar rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koysa da, bunu skora yansıtmakta zorlandı

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 6. haftasında hafta içi mesaisinde Afyon Belediyespor deplasmanına çıktı. Ligdeki ilk 5 haftadan galip ayırılan mavi-beyazlılar, namağlup bir şekilde çıktığı rakibi karşısında güzel bir oyun ortaya koydu. Selçuklu Belediyespor taktiksel olarak rakibinden daha üstün oynasa da, skora gitme bölümünde sorunlar yaşadı. Mavi-beyazlılar, karşılaşmadan mağlup ayrılarak sezonun ilk yenilgisini aldı.

RAKİBİNE GÖRE İYİ OYNADI

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Basketbol 1. Ligi’ne hızlı bir başlangıç yapan Selçuklu Belediyespor, peş peşe aldığı galibiyetle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Mavi-beyazlılar bu süreçte zirve ortaklarından olurken, Afyon karşılaşmasında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Selçuklu Belediyespor’un rakibine göre daha iyi oynaması da taraftarını üzen tek neden oldu.

ROTAYI BAKIRKÖY’E ÇEVİRDİ

Afyon deplasmanında iyi oyuna rağmen mağlup olan Selçuklu Belediyespor, rotasını pazar günü kendi evinde oynayacağı Bakırköy Basket maçına çevirdi. Mavi-beyazlılar kendi evi ve seyircisi önünde galip gelerek yeniden üst sıralara tırmanmak istiyor.

HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Hafta içi mesaisinden dönen mavi-beyazlılar, pazar günü kendi evinde oynayacağı Bakırköy Basket maçına odaklandı. Selçuklu Belediyespor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

Haber: Hasan YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.