İlk görüşünde 'Bu adamla evleneceğim' demiş

İlk görüşünde 'Bu adamla evleneceğim' demiş
Engin Altan Düzyatan ile geçtiğimiz yıl evlenen Neslişah Alkoçlar çok uzun zamandır sürdürdüğü sessizliğini bozdu. Hakkında 1 yıldır pek çok acımasız eleştirilerin yapıldığı Neslişah Alkoçlar Engin Altan Düzyatan ile nasıl tanıştığını ve ilişkilerinin nas

Engin Altan Düzyatan ile yaz başında evlenen Neslişah Alkoçlar bugüne kadar cevaplamadığı bütün soruların cevaplarını açıkladı. Engin Altan Düzyatan ile nasıl tanıştıklarını anlatan Neslişah Alkoçlar Engin Altan Düzyatan'ı ilk görüşünde aşık olmuş. Bir yardım gecesinde Engin Altan ile tanıştığını söyleyen Alkoçlar ilk görüşte aşık olmuş. 

 

Düğününüzü babanız mı yaptı? 

-Olur mu öyle şey? Altan bu sektörde 13 senedir emek veren çok iyi bir oyuncu. Genç jenerasyonun en çok kazanan aktörlerinden biri. Kimsenin parasına ihtiyacı yok. Bizim evde kocamın parası geçer. Bir de ben insanların sandığı gibi baba parası yiyen şımarık bir kız olsam, Altan gibi bir adamın o tipte bir kadınla değil evlenmek iki saat bile geçireceğini düşünmüyorum. 

Siz nasıl tanıştınız? 

-Bir yardım gecesinde tanıştık. Onun tasarladığı iskeleti satın aldım. Ama kimin tasarladığını bilmeden.  Gecenin sonunda yanıma geldi “Benim tasarımımı siz satın almışsınız, teşekkür ederim” dedi, o zaman farkına vardım. İsmini biliyordum ama hiçbir dizisini izlememiştim. ‘Romantik Komedi’ filminden hatırlıyordum. O kadar soğukmuşum ki Altan’ın dikkatini çekmiş. Kim olduğumu da bilmediği için yanındakilere sormuş. Ona mesafeli davrandım ama tanıştığımız ilk gece yanımdaki kız arkadaşıma “Ben bu adamla evleneceğim” demişim.  Bunu da unuttum, evlendiğimiz gün arkadaşım hatırlattı.

Sonra nerede görüştünüz? 

-Aradan bir ay geçti. Benim iskelet gelmeyince kendisiyle iletişime geçtim. Mesajlaşmaya başladık. İki ay arkadaş kaldık. Tanıdıkça ne kadar ortak yönümüz olduğunu fark ettik. İkimiz de adrenalin seviyoruz mesela. Eksik yönlerimizi tamamladığımızı gördükçe bu duygu bizi yaklaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.