İlk günkü aşkla Türkiye için çalışacağız

İlk günkü aşkla Türkiye için çalışacağız
İlk günkü aşkla Türkiye için çalışacağız

Süleyman Sayan'ın haberi

AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer seçim süreci ile açıklamalarda bulundu. Konurer açıklamasında, "1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26’ıncı dönem Milletvekili Genel seçimleri, Türkiye’de 2002 yılından bu yana devam eden İstikrarın sürmesi açısından milat niteliğinde bir seçim olacaktır. 7 Haziran seçimlerinden sonra hiçbir partinin tek başına iktidara gelememesini fırsat bilen bazı çevreler ülkemizi yeniden yine eski karanlık günlerine geri döndürmenin çabası içerisine girmişlerdir. Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları üzerinden birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi bozmanın hesabı içerisinde olan vatan hainleri şunu çok iyi bilsinler ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti sahipsiz değildir. Bu devletin tek bir sahibi vardır o da Şanlı Türk Milletidir. Milletin bağrından koparak 2001 yılında siyasi hayatına başlayan Ak parti de bu milletin ta kendisidir. Milletten aldığı gücü yine millete hizmet etme yolunda harcayan Ak parti dün olduğu gibi bugünde ülkesine ve milletine sahip çıkmaya devam edecektir. 

Ak partinin iktidara gelişiyle birlikte Türkiye’nin hızla büyümesini hazmedemeyen iç ve dış mihraklar kardeşi kardeşe kıydırmanın çabası içerisine girerek Türkiye’yi karıştırmanın hesabını yapmaktadırlar. İslam coğrafyasını kan gölüne çevirenler aynı oyunu bu defa Türkiye üzerinde oynamak istemektedirler. Türk milleti olarak bu oyuna gelmememiz ve dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun yaratılanı severim yaratandan ötürü anlayışıyla birbirimize sahip çıkmamız gerekmektedir. Bugün tüm dünya ülkemizin karşısında ise o zaman bu demek oluyor ki Türkiye doğru yoldadır ve doğru yolda kararlı bir şekilde durmadan ilerleyeme devam edecektir. Ülkemizde 13 yıldır var olan istikrarın devam etmesi için bu ülkenin güçlü bir siyasi iktidara ihtiyacı vardır. Gelinen durum itibariyle de tek başına iktidara en yakın partide Ak partidir.

Onun için ülkemizde huzurun ve istikrarın devamı için Haydi Bismillah diyerek çıktığımız, seçim yolunda tüm Seydişehirli kardeşlerimizi Ak parti etrafında birleşmeye davet ediyoruz. Şimdi zaman siyasi görüşü bir kenara bırakarak ülkemizin ve milletimizin bekası için ilk günkü aşkla, memleket ve millet sevdası bilinciyle yeniden sahaya inerek 1 Kasım seçimleri için bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan canla başla çalışma zamanıdır.  Güçlü bir Türkiye için 1 Kasım’da yapılacak olan 26’ıncı dönem Milletvekili genel seçimlerinden Ak partinin tek başına iktidar olarak zaferle çıkması için tüm Seydişehirli hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içinde olması en büyük arzumuzdur. Seyit Harun veli diyarının güzel insanları 1Kasım seçimlerinde ülkesinin ve milletinin geleceği için taşın altına sadece elini değil gövdesini de koymalıdır.

Bu seçimde Türk milleti olarak hepimize büyük görevler düşmektedir. Herkes üzerine yüklenen sorumluluğun bilinciyle hareket etmeli ve çalışmalarını o yönde yapmalıdır. Çünkü hızla büyüyen ve gelişen Türkiye’nin devamı için bu ülkenin koalisyon hükümetine değil, tek başına iktidara ihtiyacı vardır. Onun için çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak şartıyla herkese ulaşmamız ve ülkemizde istikrarın devamının ancak Ak parti iktidarıyla mümkün olacağını milletimize en iyi şekilde anlatmamız gerekmektedir. Başarı asla tesadüf değildir. Siyasette başarı ancak çok çalışmakla ve milletin gönlüne girmekle olur. Ak parti her zaman milletin gönlünde olmuştur ve siyasi hayatı boyunca da olmaya devam edecektir. Aynı heyecan ve aynı şevkle Türkiye’nin 1Kasım akşamı yeniden huzura ve istikrara kavuşması temennisiyle Gazamız mübarek, Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.