İlk hedef, 2018 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri

İlk hedef, 2018 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri
Hentbol Erkek Milli Takımı, play-off'ta Belçika'yı eleyerek, 2018 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'na katılmak istiyor - Takım kaptanı Ramazan Döne: "Rize'de isteğimiz sonucu alıp Belçika'ya avantajlı gitmek ve 2018 Avrupa Şampiyonası grup elemelerine kalma

RİZE (AA) - FİKRET DELAL - Türkiye Erkek Hentbol Milli Takımı'nın kaptanı Ramazan Döne, play-off'ta Belçika'yı eleyerek, 2018 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'na katılmak istediklerini söyledi.

Ramazan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2018 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu play-off'unda Belçika ile 6 Nisan Çarşamba günü Rize'de, 9 Nisan Cumartesi günü ise Liege kentinde karşılaşacaklarını hatırlattı.

Belçika ile Dünya Kupası elemelerinde iki kez karşılaştıklarının altını çizen Ramazan Döne, "Geçmiş maç performanslarının çok anlamı yok. Rize'de oynayacağımız maç çok önemli. Çok dikkatli olmak zorundayız. Rize'de isteğimiz sonucu alıp, Belçika'ya avantajlı gitmek ve 2018 Erkekler Avrupa Şampiyonası grup elemelerine kalmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz." diye konuştu.

Takımın genç bir oyuncu grubu ile oluşturulduğunu kaydeden kaptan Ramazan, "Uzun zamandır yürütülen bir çalışma ile 6-7 yıldır birlikte olan oyuncu grubu ile genç jenerasyonu bütünleştirmeye çalışıyoruz. Ufak tefek eksiklerimiz var ama bunlar çok önemli değil. Hatalar yapa yapa düzelir. Takım olarak maç maç çok daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

Rize'yi hentbola verdiği önem ve seyirci desteği nedeniyle tercih ettiklerini vurgulayan Ramazan Döne, şunları kaydetti:

"Rize benim de memleketim ve çok önemli bir hentbol seyircisine sahip. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maça kadar eksiklerimizi görüp hazırlığımızı yapacağız. Seyirci her zaman itici bir güçtür. Bunu daha önce milli takım olarak Rize'de yaşadık. Tekrar aynı şekilde yaşamak istiyoruz. Rize seyircisinin milli takıma sahip çıkacağına inanıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.