İlk maç ilk heyecan

İlk maç ilk heyecan
Bucak Belediye Oğuzhanspor maçıyla birlikte Sarayönü formasıyla ilk maçına çıkan Sunaj Hasan, ilk dakikalarda heyecanlı olduğunu söyledi. Hasan, galip gelemeseler bile iyi futbol oynadıklarını söyledi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Sarayönü Belediyespor’un yeni transferlerinden Sunaj Hasan, Bucak Belediye Oğuzhanspor maçıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. İlk maçına çıktığı için son derece heyecanlı olduğunu ifade eden Hasan, iyi bir performans sergilediğini söyledi.

‘KENDİMİ GÖSTERMEK İSTİYORDUM’

Sunaj Hasan, ilk maçında kendini göstermek için çok çalıştığını ifade ederek, “İlk maçımda sahada kendimi göstermek istiyordum. İyi de oynadığımı düşünüyorum. Kazanamasak da güzel bir performans sergiledik. İyi bir maç oldu” dedi.

‘KAZANMAYA ÇOK YAKINDIK’

Sahada istediğini ortaya koyan tarafın kendileri olduğunu belirten Hasan, “Sahanın zemini hayli kötüydü. Yer yer çamur vardı. Ama rakibimize göre iyi bir oyun ortaya koyduk. Kazanmaya da çok yakındık ama olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.