İlk maç tatmin etmediİ

İlk maç tatmin etmediİ
Yeşil-beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor karşısında oynadığı futbol, sporseverleri tatmin etmedi

Seda Erciş'in Haberi

Süper Lig’in ilk haftasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşan ve sahadan bir puan alarak ayrılan Torku Konyaspor’da oynanan oyun yeşil-beyazlı taraftarları tatmin etmedi. Özellikle maçın ilk yarısında sergilenen vasat bir futbol ile temsilcimizin henüz hazır olmadığının sinyalini verdi. Manisa temsilcisi karşısında etkisiz kalan ve orta saha ile kanatlarda ciddi eksiklik yaşayan yeşil-beyazlılarda, bu bölgelere önlem alınması bekleniyor. Temsilcimizin teknik patronu Aykut Kocaman hedeflerinin milli maç arasına kadar eksiklikleri gidermeye çalışmak olduğunu açıkladı.

SİYAH İLE BEYAZ GİBİ FARKLIYDIK

Kocaman, bir puan aldıkları maçına ilişkin, “Siyah ile beyaz gibi farklı iki devreli bir maç oynadık” dedi. Takımda eksik ve henüz hazır durumda olmayan oyuncuların olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, Akhisar karşısında bunu hissettiklerini söyledi. Kocaman, “Akhisar Belediyespor karşısında istediğimiz gibi başlayamadık. Rakip oyuna baskılı başladı sonrasında karşılık veremedik. Kalemize etkili geldiler ardından geçtiğimiz sezonki hastalığımız olan yine bir duran toptan kalemizde golü gördük. Bu duruma karşılık vermek istedik fakat olmadı. Üçüncü bölgede topu tutamadığımız için iş defans ve orta saha oyuncularına düştü ve bizim adımıza kötü bir ilk yarı oldu. Ancak ikinci yarıda kontrolü elimize aldık. 1-1'den sonra kazanma iştahımızı sahaya daha fazla yansıttık. Fakat bu kazanmak için yeterli olmadı” diye konuştu.

“BAŞARILI BİR KONYASPOR İZLETTİRECEĞİZ”

“Aramıza diğer oyuncular katıldıktan sonra düzelte düzelte yolumuza devam edeceğiz” diyen Kocaman, “Bu eksikleri aramıza katılacak arkadaşlarımızın da katkılarıyla en kısa sürede gidereceğiz. Milli Takım arasından sonra geçtiğimiz sezon bıraktığı yerden üzerine koyarak devam eden başarılı bir Konyaspor izlettireceğiz. Buna inanıyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.