İlk maçına, Ömer Ali’nin kramponuyla çıktı

İlk maçına, Ömer Ali’nin kramponuyla çıktı
Anadolu Selçukspor’da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ekrem Kayılıbal, kendini pişirip Konyaspor A takımına gitmek istediğini söyledi. Ömer Ali Şahiner’in kramponunu giydiğini de söyleyen Kayılıbal, desteğinden dolayı Şahiner’e teşekkür etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’da forma giyen 19 yaşındaki Ekrem Kayılıbal, takımın son 2 maçında ilk 11’de yer almış ve ortaya koyduğu performansla beğenileri toplamıştı. Bu sezon başında Konyaspor U21 takımından Anadolu Selçukspor’a gelerek profesyonel olan Konyalı futbolcu, pilot takımda kendisini pişirip Konyaspor A takımında forma giymek istediğini söyledi.

‘İLK 4 HAFTA ÇOK ZORDU’

Sezon başında Konyaspor U21 takımından Anadolu Selçukspor’a transfer olarak profesyonel olan Ekrem Kayılıbal, ilk 4 haftanın kendisi için zor geçtiğini söyledi. Sezon öncesi Erzurum kampını teknik direktör Gürses Kılıç ile geçiren Kayılıbal, “Bilindiği gibi sezon öncesinde Gürses Kılıç geldi ve gitti. Kamp bittiğinde Tayfun Türkmen göreve geldi. Kendimi göstermek için hep çok çalıştım. Tayfun Hoca ilk 4 hafta çok zordu. Çünkü hocaya kendimi göstermem lazımdı ve antrenmanlarda çok çabalıyordum” dedi.

TÜRKİYE KUPASI, TAKIMA KAZANDIRDI

19 yaşındaki sağ bek oyuncusu, “Geride kalan hafta içi Ziraat Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük ile karşılaştık. Hocamız bu maçta bana görev verdi. Belki de ilk kez ciddi bir maçta beni ve diğer arkadaşlarımı görmüş oldu. Performansımdan memnun kaldı. Sonra da hafta sonu ligde oynanan Zonguldak Kömürspor maçında bana görev verdi. Çok mutlu oldum. Bundan sonraki süreçte yine çalışmalarımı elden bırakmayacağım. Hep daha iyisi için çalışacağım. Çünkü benim bir hedefim var” diye konuştu.

KONYASPOR A TAKIMINDA OYNAMAK İSTİYOR

Hedefleri hakkında da konuşan Konyalı futbolcu, “Konyaspor altyapısından yetişmiş birisiyim. Biz altyapıdayken A takımdaki abilerimize hep özenir onlar gibi olmak isterdik. Hâlâ da öyle. Benim de tek bir hedefim var. O da kendi memleketimin takımında forma giyebilmek. Bunu alt yaş kategorilerinde gerçekleştirdim. Şimdi de oyuncu yetiştirip hazırlamakla görevli olan pilot takım Anadolu Selçukspor’dayım. 2. Lig’de oynuyorum. Bu büyük şansı en iyi şekilde değerlendirip Konyaspor A takımına yükselmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘ÖMER ALİ ABİNİN DESTEĞİ BÜYÜK’

Ekrem Kayılıbal, son olarak şu an Konyaspor A takımında forma giyen kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner’e teşekkür etti. Kayılıbal, “Ben son olarak Ömer Ali Şahiner’e teşekkür etmek istiyorum. Bu sezon 1 Türkiye Kupası 1 de 2. Lig maçına çıktım. Ayağımda Ömer Ali abinin kramponları vardı. Kendisine çok teşekkür ederim. Ömer Ali abinin desteği büyük. Kendisini çok seviyorum” dedi.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.