İlkokulda taciz skandalı

İlkokulda taciz skandalı
Esenyurt'ta bir okulda yaşanan taciz olayını ortaya çıkartan öğretmen okul müdürü tarafından tokatlandı. Mağdur çocuk ise başka okula gönderildi.

İstanbul Esenyurt’ta bir ilköğretim okulunda yaşanan skandal akıllara durgunluk verdi. İki derslik arkadaşı vasıtası ile tacize uğrayan 10 yaşındaki talebe diğer okula gönderildi. Taciz oluşturan küçükler ise adeta ödüllendirilerek diğer sınıflara gönderildi. Skandal bununla bitmedi. Okul müdürü, tacizi ortaya çıkaran öğretmene Tokat attı. Tacizi gerçekleştiren öğrencilerin geçtiğimiz sene da engelli bir çocuğu taciz ettikleri lakin bu olayın da mektep müdürü vasıtası ile sümen altı edildiği iddia edildi. Akşam gazetesinin haberine kıyasla Esenyurt İlçe Milli eğitim Müdürü tacizi doğruladı. Dal, 'Olay ne yazık ki doğru. Biz gerekeni yaptık. Okul müdürü görevden alınacak. Çocukların durumuyla kılavuz öğretmenimiz ilgileniyor' diye konuştu. 

TACİZCİLER OKULDA KALDI 

Gelişmelerden ailelerin haberdar edilmesi üstüne olayın örtbas edilmesi anlamında ailelere baskı yapıldığı ileri sürülürken, çocukların afişe olmaması için ailelerin buna razı olduğu, Yusuf Akdaş İlkokulu yetkililerin de bu yönde karar aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.