İstanbul BB'de "arızalar" devam ediyor

İstanbul BB'de "arızalar" devam ediyor
Otobüs ve metro arızalarıyla ün yapan İstanbul'da M3 Bakırköy-Kayaşehir metro hattında sabah saatlerinde yaşanan arıza nedeniyle yolcular tünelde yürümek zorunda kaldı

Otobüs ve metro arızaları sınırları aşıp uluslararası dergilerde kapak olan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi 31 mart sonrası ikinci döneme de kaldığı yerden devam ediyor.

İmamoğlu, "nerede kalmıştık?" dedirtti

İstanbul'da M3 Bakırköy-Kayaşehir metro hattında sabah saatlerinde yaşanan arıza nedeniyle yolcular tünelde yürümek zorunda kaldı. Metro durağında yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar mağdur oldu.

İmamoğlu, "nerede kalmıştık?" dedirtti

M3 Bakırköy-Kayaşehir metro hattında sabah saatlerinde teknik bir arıza yaşandı. Metro arızası nedeniyle yolcular tünelde kaldı. Bazı yolcular tünelde yürümek zorunda kaldı. Seferler Kayaşehir yönüne gecikmeli olarak yapıldı. Metro durağında yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar mağdur oldu. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "M3 Bakırköy-Kayaşehir metro hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kayaşehir yönünde gecikmeli olarak yapılmaktadır" denildi.

İstanbul'da 3 gün önce de Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki arıza nedeniyle seferlere ara verilmişti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.