Ekrem İmamoğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu açıklaması: Söylememiştir diye düşünüyorum...

Ekrem İmamoğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu açıklaması: Söylememiştir diye düşünüyorum...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisine yönelik söylediği iddia edilen "aptal, şizofren, hırslı, müteahhit kafalı" ifadelerine cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB 2023 yılı bütçe toplantısı öncesi Saraçhane'deki İBB Binası'ndan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, bütçeye ilişkin bilgi verirken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kendisine yönelik söylediği iddia edilen "aptal, şizofreni, hırslı, müteahhit kafalı" ifadelerine yönelik de konuştu.

SÖYLEMEMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

İmamoğlu, Kaftancıoğlu'nun kendisine yönelik söylediği iddia edilen "aptal, hırslı, müteahhit kafalı" ifadelerine yönelik, "Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum, söyleyeceğim bu kadar" dedi.

"APTAL, MÜTEAHHİT KAFALI, ŞİZOFREN..."

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gözde ismi olarak bilinen CHP'nin siyasi yasaklı İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Sen adaylığı bırak Belediye Başkanlığı yap, aptal, müteahhit kafalı, şizofren" ifadeleriyle ağır hakaretler savurduğu Ekrem İmamoğlu'nun ise bu sözler sonrası CHP il binasını bastığı ancak Canan Kaftancıoğlu'nu odasında bulamadığı iddia edilmişti.

ODATV YAZARI: KAFTANCIOĞLU’NUN BU İDDİALARA SESSİZ KALMASINI HİÇ ANLAMADIM!

Öte yandan OdaTv yazarı Hürrem Elmasçı, görüşmeyle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Hürrem Elmasçı, 'Biz CHP kulislerini neden iktidara yakın köşe yazarlarından okuyoruz? CHP'ye yakın gazeteciler neden kulis yazmıyor artık? Çünkü CHP kaynıyor..' diyerek tepki gösterdi.

Yazısında Kaftancıoğlu'nun yaşananları yalanlamadığına dikkat çeken Elmasçı, ''Bu yazı çıkınca Canan Hanım’ın sosyal medya hesabına baktım. Cübbeli Hoca’dan, sarı çizmeli Mehmet Ağa’ya kadar sosyal medyadan herkese laf yetiştiren Kaftancıoğlu’nun bu iddialara sessiz kalmasını hiç anlamadım. Muhatap olmak istemedi herhalde! Bunların yayınlanmasından rahatsız olduğunu düşünmek istiyorum… Bence yanıt verseydi daha iyi olurdu…'' ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.