İmamoğlu'nun sağ kolunun deste deste para saydığı görüntüler gümdem oldu

İmamoğlu'nun sağ kolunun deste deste para saydığı görüntüler gümdem oldu
Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu

Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu Fatih Keleş'in deste deste para saydığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in yarıştığı, Özel'in genel başkanlığı kazandığı CHP kurultayı ardından parti "rüşvet" ve "delege transferleri" iddialarıyla çalkalanmıştı. Söz konusu olaya ilişkin para trafiğinin görüntüleri ortaya çıktı. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in CHP İstanbul İl Başkanlığında deste deste para saydığı görüldü.

"KONUŞURSAM ALTINDA KALIRSINIZ
Delege borsasının Iğdır ve Ağrı ayağını yürüttüğü belirtilen CHP Gençlik Kolları teşkilatında yer alan Erkan Çakır, "Ben kullanıp atacağınız bir adam değilim. Konuşursam altında kalırsınız." paylaşımında bulunmuştu.

'İHALE VERİLEN MÜTEAHHİTLERİN PARASI'

Fatih Keleş'in görüntülerini sosyal medyada servis eden eski CHP Muş Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, söz konusu paraların ihale verilen müteahhitlerden geldiğini öne sürdü. Olayla ilgili İmamoğlu ya da İBB'den açıklama gelmezken, görüntüleri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin sızdırdığı iddia edildi.

NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ
Yaşananlara tepki gösteren Gazetecİ Nedim Şener, "İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kasası Fatih Keleş’in sayımı 4 saat süren ve nereden geldiği nereye gittiği meçhul paralarla ilgili İmamoğlu suskun, Fatih Keleş suskun, avukatlık bürosu suskun. Yazım ve sözlerim nedeniyle beni sabah üç ifade için karakol’a çağıran Türk adaleti ise herkesten suskun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.