İmamoğlu'nun trol ordusu deşifre edildi

İmamoğlu'nun trol ordusu deşifre edildi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ekrem İamamoğlu için atılan şablon mesajları paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı için parti içinde mücadele eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, her sıkıştıklarında "trol" suçlaması yaparken, İBB'nin trollere ayırdığı paranın bütçesi gündeme oturdu.

Yüzlerce hesap, Twitter üzerinden "Ben yurt dışında yaşayan AK Parti'li gurbetçiyim. İstanbul'a en son AK Parti döneminde gelmiştim. Bugün tekrardan İstanbul'a ayak bastım, gözlerime inanamadım. İstanbul 3 yılda adeta bambaşka şehir olmuş güzelleşmiş şehrin havası bile değişmiş. Allah sizden razı olsun başkanım" mesajını paylaştı.

Mesajlarda, sadece ülke isimlerinin değiştirilerek Fransa, Almanya, Somali gibi farklı ülke isimlerinin kullanıldığı görüldü.

HAMZA DAĞ: KAYNAK ÇOCUKÇA İŞLERE AKTARILIYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, "Şablon mesajlar ile ne bozulan imaj düzelir ne de milletin sarsılan güveni tazelenir." dedi.

Hamza Dağ paylaştığı videoda İBB'nin sosyal medyaya ayırdığı kaynağı gösteren çarpıcı bir video paylaştı. Dağ, şu ifadeleri kullandı:

"Şablon mesajlar ile ne bozulan imaj düzelir ne de milletin sarsılan güveni tazelenir. İstanbul’un ve İstanbulluların yaşanabilir bir şehirde ideal belediye hizmetlerini almaları için ayrılan kaynak, işte bu çocukça işlere aktarılıyor."

YOUTUBER'LARA GÜNLÜK 10 BİN TL

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Cengiz Alçayır, sosyal medya hesabından şartnameyi paylaşmış buna göre Ekrem İmamoğlu'nun, sosyal medya hizmet anlaşması kapsamında her Youtuber'a günlük 10 bin TL verdiği ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.