İmaş Makina Sudan’da üçüncü yem fabrikasını devreye alıyor

İmaş Makina Sudan’da üçüncü yem fabrikasını devreye alıyor
Dünya’nın yüzden fazla ülkesine ihracat gerçekleştiren İmaş Makina, yurt dışı projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Dünya’nın yüzden fazla ülkesine ihracat gerçekleştiren İmaş Makina, yurt dışı projelerine hız kesmeden devam ediyor. Viteral markası ile Sudan’daki üçüncü yem fabrikasının kurulumunu gerçekleştirecek olan İmaş, çelik konstrüksiyon bina da dahil olmak üzere komple proje olarak devreye alacağı tesisi bu yıl tamamlamayı hedefliyor.

İmaş Makina’nın yem teknolojileri sektöründe hizmet veren markası Viteral, Sudan’ın Hartum kentinde kurulumunu gerçekleştireceği üçüncü yem tesisinin sevkiyatına başladı. Saatte 20 ton üretim kapasitesine sahip yem değirmenini bu yıl devreye almayı hedefleyen İmaş Makina, faaliyete geçireceği yeni projelerle bölgedeki yem üretimine önemli ölçüde katkı sağlamayı sürdürüyor.

imas-logo-markalar.jpg

Viteral markası ile Sudan’daki üçüncü yem fabrikasının kurulumuna başladıklarını belirten İmaş Makina Genel Müdürü Mustafa Özdemir; İmaş’ın Viteral markası ile komple proje olarak devreye alacağımız tam otomasyonlu değirmende, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yemi üretimi yapılacak. Saatte 20 ton üretim kapasitesine sahip olacak tesiste, donanımsal olarak VHM Çekiçli Değirmen, VHF Değirmen Besleyici ve VPP Pelet Presi başta olmak üzere Viteral markamızın ürettiği en son teknolojiye sahip makinelerimiz kullanılacak. Yem tesisi, iki hat üzerine kurulacak sistemle gerektiğinde tek hat, gerektiğinde ise çift hat kullanılarak üretim yapabilme özelliğine de sahip olacak. Çelik konstrüksiyon bina da dahil olmak üzere komple proje olarak devreye alınacak olan tesiste, kırma, dozajlama, peletleme, taşıma ve paketleme bölümlerinin yanı sıra 2 adet 4500 ton kapasiteli hammadde siloları da yer alacak ” dedi.

sudan-ucuncu-yem-fabrikasi-bulten-foto.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.