İMO KONYA'DA DEVİR TESLİM

İMO KONYA'DA DEVİR TESLİM
İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanlığına seçilen Dr. Süleyman Kamil Akın 14. Dönem Şube Başkanı Dr. İbrahim Hakkı Erkan’dan görevi teslim aldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirmiş olduğu 15. Olağan Genel Kurulun ardından İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanlığına seçilen Dr. Süleyman Kamil Akın 14. Dönem Şube Başkanı Dr. İbrahim Hakkı Erkan’dan görevi teslim aldı.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nde gerçekleştirilen devir teslim programına 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nazım İreş, Ahmet Serçe, Mehmet Aytekin, Fatih Yılmaz, Mehmet Tatar, M. Emre Işıksız ile 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Süleyman Kamil Akın Yönetim Kurulu Üyeleri; İlker Atalay, Mustafa Alptekin, Mahmut Sami Kollu, Murat Asil, Mustafa Kalaycı, Rabia Eke Doğan ve bazı üyeler katıldı.

Genel Kurulun ve seçimlerin İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesine yakışır bir biçimde birlik ve beraberlik ortamında geçtiğini söyleyen Şube Başkanı Dr. Süleyman Kamil Akın 14. Dönem Şube Başkanı Dr. İbrahim Hakkı Erkan’a ve ekibine gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar için teşekkür etti. Başkan Akın İMO Konya Şube üyesi olarak meslektaşlarımıza, bölgemize ve şehrimize hizmet etmeye ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. Yeni dönemde de istişare mekanizmasının iyi işletileceği, kucaklayıcı bir anlayış ile meslektaşlarımızın daha iyi bir konumda olmaları için çalışılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. ‘dedi.

14. Dönem İMO Konya Şube Başkanı Dr. İbrahim Hakkı Erkan ‘da göreve seçilen Dr. Süleyman Kamil Akın ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti. Dr. İbrahim Hakkı Erkan ‘’yeni dönemde hizmet çıtasının daha da üst seviyelere çıkarılması için çalışmaların olacağına inanıyor ve bu vesile ile göreve seçilen bütün meslektaşlarıma üstün başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Programın son bölümünde İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Dr. Süleyman Kamil Akın, 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Hakkı Erkan ve Yönetimine bugüne kadar gerçekleştirmiş oldukları hizmetler için tekrar teşekkür ederek, günün anısına birer hediye takdim etti.

 

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.