İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda hedef turu geçmek

İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda hedef turu geçmek
Kulübün yönetim kurulu üyesi Çankaya: "Hedefimiz bu maçı kazanarak, bir üst tura çıkmak"

TRABZON (AA) - CEV Challenge Kupası rövanş maçında sahasında İsviçre'nin Sm Aesch Pfeffingen takımıyla karşılaşacak İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda, kulüp yönetim kurulu üyesi Fikret Çankaya, hedeflerinin bu maçı kazanarak bir üst tura çıkmak olduğunu söyledi.
Çankaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Sm Aesch Pfeffingen takımını 3-0 mağlup ettiklerini belirtti.
Hedeflerinin rövanş maçını da kazanarak bir üst tura çıkmak olduğunu vurgulayan Çankaya, "Kupada finale kadar yükselmek istiyoruz. Bu turu geçersek rakibimiz ya Fransa ya da Rus ekibi olacak. Her iki takım kadar güçlü bir takıma sahibiz. Oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah bize bu final mutluluğunu yaşatacaklar" dedi.
İmperial Hastanesi İdmanocağı ile Sm Aesch Pfeffinfen maçı yarın saat 18.00'de Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.