İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü

İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü
Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Çankaya:- ''Takımımızın elinden gelen gayreti göstermesine rağmen istediğimiz galibiyeti alamadık. Mağlubiyetten ötürü üzgünüz''

TRABZON (AA) - Kadınlar Voleybol 1. Lig'in 19. haftasında, deplasmanda Salihli Belediyespor'a 3-2 yenilen İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda, kulüp yönetim kurulu üyesi Fikret Çankaya, takımın elinden geleni yapmasına rağmen istedikleri galibiyeti alamadıklarını söyledi.
Çankaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakem kararları ve bazı saha dışı etkenlerin yenilgiye neden olduğunu savundu.
Karşılaşmanın çok çekişmeli geçtiğini vurgulayan Çankaya, ''Takımımızın elinden gelen gayreti göstermesine rağmen istediğimiz galibiyeti alamadık. Mağlubiyetten ötürü üzgünüz'' dedi.
Çankaya, karşılaşmada yaşananları da eleştirerek, ''Sakatlanan oyuncularımızın tedavisini yaptırmadılar. Maç sırasında voleybol kurallarına uymayan hareketler yaptırıldı. Bu ortamda voleybol oynamak zorunda bırakıldık. Sonuç olarak puan kaybetmiş olabiliriz ama asıl kaybeden voleybol oldu. Voleybol oynamak yerine fair play dışına çıkanlar kazandı" ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.