İmperial Hastanesi İdmanocağı'ndan taraftara çağrı

İmperial Hastanesi İdmanocağı'ndan taraftara çağrı
Antrenör Karadeniz: ''Final yolu için Trabzonlu sporseverleri, pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz''

TRABZON (AA) - Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası yarı final ilk maçında, deplasmanda Rusya'nın Zarechie takımını 3-2 yenen İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın antrenörü Coşkun Karadeniz, final için Trabzonlu sporseverleri, pazar günü oynayacakları karşılaşmaya beklediklerini söyledi.
Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rus ekibi karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.
Trabzon'da, Zarechie takımı ile 13 Mart Pazar günü rövanş maçı oynayacaklarını hatırlatan Karadeniz, ''Rusya'daki maç zor oldu. 3 oyuncumuz sakatlandı. Yarı final ilk maçını 3-2 kazandık ancak bu sonucun bizi finale çıkarıp, çıkarmayacağı ise rövanş maçında alacağımız sonuca bağlı. Bunun için taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Final yolu için Trabzonlu sporseverleri pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz'' diye konuştu.
Karadeniz, maçta sakatlanan Kamenova'nın durumunun, çekilecek MR'den sonra netleşeceğini dile getirerek, Necla ve Sojna'ın ise önemli bir sakatlığı bulunmadığını, rövanş maçında forma giyebileceklerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.