İmzalar peş peşe geldi

İmzalar peş peşe geldi
Anadolu Selçukspor, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Yeşil-beyazlılar, Hollanda liglerinde ön plana çıkan 4 gurbetçi oyuncu ile sözleşme imzaladı. Emre Gürcüoğlu, Furkan Muharrem Kurban, Samet Bulut ve Kürşat Alparslan Çil, yeni sezonda Yavru Kartal’ın

Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Daha önce Bucaspor’dan Hüseyin Koç ve Alman ekibi Rot-Weiss Oberhausen’den Sinan Özkara ile Emre Karaca’yı renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, rotasını Hollanda’ya çevirerek, burada göze batan oyuncuları transfer listesine almıştı.

4 OYUNCU DAHA GELDİ

Listesindeki oyuncularla bir bir görüşen Anadolu Selçukspor, bu isimlerde sonuca ulaştı. Yeşil-beyazlılar, Dordrecht’ten stoper Emre Gürcüoğlu, Az Alkmaar’dan orta saha Furkan Muharrem Kurban, Almere City’den forvet Samet Bulut ve ADO Den Haag’dan orta saha Kürşat Alparslan Çil ile anlaşma sağlarken, oyuncuları Konya’ya getirerek sözleşme imzalattı.

TOPLAMDA 7 FUTBOLCU İMZALADI

Anadolu Selçukspor, şu ana kadar olan süreçte 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Takım iskeletini oluşturmak konusunda Konyaspor’un Bolu kampının tamamlanmasını bekleyen yeşil-beyazlılar, buradan gelecek oyuncuların durumuna göre transfer dosyasını kapatabilecek. Yavru Kartal, gerek duyulması halinde birkaç transfer daha yapabilecek.

İLK HEDEF OYUNCU YETİŞTİRMEK

Ömer Ali Şahiner, Volkan Fındıklı, Vedat Bora, Can Demir Aktav ve Halil İbrahim Sönmez gibi oyuncuları yetiştiren, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Güven gibi isimleri de 1 yıl kiralık olarak oynatıp Konyaspor’a hazırlayan Anadolu Selçukspor, bu sezonda da bu misyonunu sürdürecek. Üst sıralarda yer almak isteyen yeşil-beyazlılar, bir yandan da Konyaspor A takımına oyuncu göndermeye çalışacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.