İndirim çılgınlığı: Birbirlerini ezip çocuklarını kaybettiler

İndirim çılgınlığı: Birbirlerini ezip çocuklarını kaybettiler
Bursa'da bir zücaciye mağazasının açılışında izdiham yaşandı. Yoğunluk nedeniyle bir sokak trafiğe kapatıldı.

Bursa'da bir zücaciye mağazasının açılışında izdiham yaşandı. Yoğunluk sebebiyle bir sokak trafiğe kapatıldı. Açılışa özel kampanyadan yararlanmak isteyen kadınlar düşe kalka girdiği mağazada birbirlerini ezdi. Yüzlerce kişilik açılış izdihamı kameralara yansıdı. Baygınlık geçirenler oldu, bazı kadınlar çocuklarını bulmakta zorlandı.

aw129076-08.jpg

Bursa'da merkez Yıldırım ilçesinde bir zücaciye mağazası açılışa özel kampanya yaptı. Kampanyadan faydalanmak isteyenler saatler öncesinden kuyruğa girdi. Bir sokağın dolup taştığı açılışta kalabalık nedeniyle polis ekipleri güvenlik tedbirleri aldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı açılışta vatandaşlar vakit vakit gergin anlar yaşadı. Açılış saatinin gelmesi ile birlikte mağazaya akın eden kadınlar birbirlerini iterken bazıları ise izdihamdan ötürü yere düştü. Kalabalık içerisinde kaybolan 15 yaşındaki bir kız çocuğu ise gözyaşları içerisinde yaklaşık yarım saat boyunca ailesinin kendisine ulaşmasını bekledi. Alışveriş sonrası kızının yanında olmadığını fark eden anne ise kapıda bekleyen kızına kavuştu.

iha-20240127aw129076-9.jpg

GENELLİKLE AÇILIŞLARIMIZ BU ŞEKİLDE GEÇER

Açılışta oluşacak yoğun kalabalığı beklediklerini söyleyen mağaza sahibi Bekir Yetişen, "Çok yoğun bir şekilde vatandaşımızın ilgi alakasını gördük. Vatandaşlarımızın katılımlarından gayet memnunuz. Fiyatlarımızı düşük tutarak müşteri devamlılığını getirmek için hizmet diyoruz. Kalabalığın bu boyutlara ulaşacağını bekliyorduk. Genellikle açılışlarımız bu şekilde olur. Bu seferki açılışımızda güvenliği arttırarak müşterilerimizin mağdur olmasının önüne geçtik" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.