İndirimli ürünleri vatandaşın üzerine attılar

İndirimli ürünleri vatandaşın üzerine attılar
Karaman'da zincir bir mağazada indirimle raflar boşalırken, depodan ürün getiren personelin vatandaşın üzerine indirimli ürünleri atması tepki çekti.

Karaman'da zincir bir mağazada indirimle raflar boşalırken, depodan ürün getiren personelin vatandaşın üzerine indirimli ürünleri atması tepki çekti. Karaman Valiliği de olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını açıkladı.

Karaman Park AVM'de hizmet veren zincir bir mağazada indirim sonrası tüm raflar boşaldı. Yeni indirimli ürünleri depodan taşıyan personeli takip eden müşteriler mağazaya girmeden ürünleri isterken görüntülendi. Personelin mağaza girişinde vatandaşların üzerine montları fırlatması skandal görüntülere neden oldu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntü sonrası yapılan yorumlarda mağazaya ve personeline yönelik tepkilere yer verildi.

Valilikten açıklama

Karaman Valiliği de görüntülere konu olan olayla ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde bir mağazada çekilen görüntülere konu olan olay ile ilgili olarak Valiliğimiz tarafından gerekli incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

İndirimli ürünleri vatandaşın üzerine attılar

İndirimli ürünleri vatandaşın üzerine attılar

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.