İngiliz Oyuncu, Hz. Musa'ya Hakaret Etti!

İngiliz Oyuncu, Hz. Musa'ya Hakaret Etti!
İngiliz oyuncu Christian Bale, verdiği bir röportajda yeni rolü hakkında açıklama yaptı. Hz. Musa'nın hayatını konu alan bir filmde yer alan Christian Bale, Hz. Musa'ya hakaret içerikli sözler sarfetti. Christian Bale, sarfettiği sözler sonrası oldukça te

ngiliz oyuncu Christian Bale, verdiği bir röportajda yeni rolü hakkında açıklama yaptı. Hz. Musa'nın hayatını konu alan bir filmde yer alan Christian Bale, Hz. Musa'ya hakaret içerikli sözler sarfetti. Christian Bale, sarfettiği sözler sonrası oldukça tepki çekti.

HZ. MUSA BARBAR VE ŞİZOFREN

İngiliz oyuncu Christian Bale, Hz. Musa'nın hayatını konu alan "Exodus: Gods and Kings" filminde başrolde yer alıyor. Christian Bale, bir röportajda Hz. Musa hakkındaki açıklamaları ile tepki çekti.

Ünlü oyuncu Christian Bale, Hz. Musa'nın barbar ve şizofren olduğunu dile getirdi. Bu sözleri sonrasında oldukça tepki toplayan Bale, çarpıcı açıklamaları ile şaşırttı.

ABD'li yazar Brian Godawa, Bale'ye açıklamalarından dolayı tepki gösterdi. Bu açıklamaların filmden değil, Bale'nin cehaletinden kaynakladığını söyleyen yazar Godawa, yapılan bir ankete göre Amerikalıların yaklaşık yüzde 74'ünün İncil ile paralel bir senaryoya sahip olması durumunda filme gideceklerini belirtti.

Filmde Cristian Bale'nin yanı sıra Joel Edgerton, Ben Kingsley ve Aaron Paul gibi isimler de yer alıyor. Ridley Scott’un yönetmenliğini üstlendiği film Türkiye'de 12 Aralık’ta seyirciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.