Instagram nasıl kapatılır? Instagram hesabını geçici olarak kapatmak için ne yapmak gerekir?

Instagram nasıl kapatılır? Instagram hesabını geçici olarak kapatmak için ne yapmak gerekir?
Milyonlarca insanın sahip olduğu Instagram hesapları, bazı insanlar tarafından kapatılmak isteniyor. Hesaplarını kapatmak isteyen kullanıcılar Instagram’ı nasıl kapatacağını araştırıyor.

Milyonlarca insanın sahip olduğu Instagram hesapları, bazı insanlar tarafından kapatılmak isteniyor. Hesaplarını kapatmak isteyen kullanıcılar Instagram’ı nasıl kapatacağını araştırıyor. Instagram hesabı kapatıldığı anda size ait tüm fotoğraf, video, kişisel bilgiler ve mesajlarınız siliniyor, ancak geçici kapatma gerçekleştirdiğinizde hesabınız aktif hale getirdiğinizde yeniden ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM HESABI GEÇİCİ OLARAK NASIL KAPATILIR?

Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, hesabınıza tekrar giriş yaptığınızda etkinleştirene kadar gizlenir. Hesabınızı geçici olarak kapatmak için yapmanız gerekenler şöyle: instagram.com'a bir mobil tarayıcıdan veya bilgisayardan giriş yapmalısınız. Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamazsınız. Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ardından Profili Düzenle'yi seçin. Ekranda aşağıya indiğinizde, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat butonunu göreceksiniz. O butına dokunun veya tıklayın. Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür. Hesabı Geçici Olarak Kapat'a dokunun veya tıklayın. Hesabınızı geçici olarak kapatmak için hesabınıza giriş yapabiliyor olmanız gerekir. Şifrenizi veya kullanıcı adınızı hatırlayamıyorsanız, giriş yapmakla ilgili bazı ipuçlarına bakabilirsiniz. Hesabınızı kapatmak istemiyor ancak hesabınızı kimlerin görebildiğini değiştirmek istiyorsanız, gönderilerinizi gizli olarak ayarlayabilir ya da kişileri engelleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.