Instagram’dan iki yenilik

Instagram’dan iki yenilik
Instagram, devreye soktuğu iki yeni uygulamayı blog sayfasından açıkladı

OS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlar için geliştirilen fotoğraf paylaşım platformu 2 yeni Uygulamayı devreye soktu.

Yaklaşık 200 milyon aktif kullanıcısı olan Instagram artık kullancıılarının paylaştıkları fotoğrafların bilgilerini değiştirmelerine imkan veriyor.

Sosyal medya devi Sosyal Medya Sitesi Facebook ’un bünyesinde mevcut bulunan Instagram’daki bir başka farklılık ise, site içi arama özelliğinde yapıldı. Instagram’ın devreye soktuğu yenilik çerçevesinde site içinde arama yapan kullanıcılara ‘Photos’ ve ‘People’ isimli iki seçenek sunuluyor.

Instagram’ın blog sayfasından mevzu ile ilgili gercekleşen açıklamaya göre, mobil tatbikat , ‘People’ seçeneği ile kullanıcılarının ilgisini çekebilecek hesapları üyeleri için belirliyor. 2010 senesinde Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan şirket, 2012’de Sosyal Medya Sitesi Facebook tarafından 1 milyar dolar karşılığında satın alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.