iPad Pro’nun Yakın Görselleri ve Ölçüleri Sızdı!

iPad Pro’nun Yakın Görselleri ve Ölçüleri Sızdı!
Apple’ın dev ekranlı birinci nesil iPadPro’su ilk kez yakından görüntülendi! Üstelik ölçüleriyle birlikte; İşte detaylar…

Tablet pazarına yeni bir boyut kazandıracak model, Apple’dan geldi. Geçtiğimiz aylarda tanıtımı gerçekleştirilen ve hemen ardından da birçok teknoloji ülkesiyle birlikte ülkemizde de satışa sunulan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın ardından şimdi de iş dünyasındaki tablet kullanıcılarının yüzü gülüyor.

 

Akıllı telefon modellerinin ekran boyutunu büyüten veAndroid’li akıllı telefonların karşısına çıkararak, kullanıcı tarafından tercih edilebilirliği artan iPhone modellerinin ardından sıra şimdi de iPadmodellerinde. Sızıntı haberler arasındaki yerini koruyan gizemli iPad modeli “iPad Pro” ilk kez yakından görüntülendi.

Her yeni nesil akıllı cihazın sızıntılarını bulabileceğiniz OnLeaks sitesi, yine yaptı yapacağını! 12.9 inç ekran boyutuyla grafik tasarımcılarının ve iş dünyasının gereksinimlerini karşılamayı planlayan iPad Pro, 233 x 306 x 7.2 mm kasa ebatlarıyla geliyor olacak. Kasanın büyümesiyle inceliği elden bırakmayan, hatta bir iPhone 6 Plus inceliğiyle kullanıcısının yüzünü güldürmeyi başaran iPad Pro, 2015 yılında düzenlenecek olan WWDC 2015 etkinliğini bekliyor.

Görselleri gezmek için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.