iPhone 6, eskisini getirene indirimli

iPhone 6, eskisini getirene indirimli
Vodafone’un akıllı telefon değişim kampanyasıyla eski iPhone ya da Samsung telefonlarını getirenler kampanya dışı 4.440 liraya satılan iPhone 6’yı 1.800 liraya, 4.200 liraya satılan Samsung Note 4’ü 1.560 liraya varan indirimle alıyor.

Vodafone Türkiye, dünya çapında en son akıllı mobil cihaz teknolojisini herkes için kolay erişilir kılmaya devam ediyor. Yeni akıllı cihaz değişim kampanyasıyla, çalışır durumdaki eski telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri'ne getiren Vodafone'lular ve numarasını Vodafone'a taşıyanlar, son dönemin en popüler akıllı cihazlarına 1.800 TL'ye varan indirimlerle sahip oluyor. Kampanya kapsamında, çalışır durumda olan ve 'yeni gibi', 'kullanılmış' ya da 'kırık' statülü iPhone ve Samsung telefonlar, durumlarına göre belirlenen indirimli aylık ek ödemeler karşılığında alınarak, aboneleri iPhone 6 ve Samsung Galaxy Note 4'le buluşturuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone Red Classic, Red Classic Extra ve Red Extra tarifelerinden birini tercih etmeleri ve 24 ay kalma sözü vermeleri yeterli.

SAMSUNG NOTE 4 DE ALABİLİRSİNİZ

Kampanya harici kontratlı 4.440 liraya satılan iPhone 6'nın 16 GB modeline, örneğin kırık bir iPhone 4, iPhone 4S, Samsung Galaxy Note 3 (32 GB) getirenler, 24 ay taahhütle Red Classic Extra paketinin fiyatına her ay 90 lira ek ücretle toplam 3.720 liraya, yeni veya kullanılmış bir iPhone 5S götürenler ise 24 ay taahhütle Red Classic Extra paketinin fiyatına her ay 35 lira ek ücretle toplam 2.640 liraya sahip oluyor. Yine başka bir örnekle Samsung Galaxy S III Mini 8GB götürüp kampanya harici kontratlı 4.200 liraya satılan Samsung Galaxy Note 4 almak istiyorsanız Red Classic Extra paket fiyatına 24 ay boyunca 35 lira ek ücret ödeyerek 1.560 lira indirimle toplam 2.640 lira ödeyebilirsiniz. 

Star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.