iPhone Kullanıcılarına Müjde!

iPhone Kullanıcılarına Müjde!
Apple’ın mobil işletim sistemi, yeni iOS 8.1.1 güncellemesi tüm sorunları toparlamayı ve iPhone telefonları hızlandırmayı hedefliyor.

iOS 8 işletim sistemi ilk çıktığından beri çeşitli sorunlarla Apple’ın canını sıktı. Çeşitli performans sorunlarını düzeltecek güncellemesi 8.0.1 geri çekildi, arada tüm iCloud dosyalarını silebilecek bir bug keşfedildi ve genel olarak iOS 8 önceki sürümleri kadar kullanıcılardan ilgi görmedi.

 

Apple iOS 8.1 güncellemesi ile yığınla düzeltme ve geliştirme sundu, ayrıca dijital ödeme sistemi Apple Pay de geldi. Şimdi firma kalan performans sorunlarını da halletmek için iOS 8.1.1 güncellemesini çıkartmaya hazırlanıyor. Böylece yaşanan sıkıntılardan dolayı kendini affettirmek isteyen Apple, özellikle iPhone’ları hızlandırma niyetinde.

 

Uygulama geliştiricilerine beta olarak sunulan iOS 8.1.1 sürüm notlarında, özellikle iPhone 4S ve iPad 2 cihazları için daha yüksek performanstan ve stabiliteden bahsediliyor. Her zaman olduğu gibi çeşitli bug temizlemeler de gündemde. Böylece Apple halen %56 seviyesindeki oranı ile oldukça düşük olan cihazlara iOS 8 yüklenme miktarını da artırmayı hedefliyor. iPhone ve iPad kullanıcılarının %40’ı hala iOS 7 sürümlerini kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.