İP'in ucu kaçtı! Bahadır Erdem de istifa etti!

İP'in ucu kaçtı! Bahadır Erdem de istifa etti!
Partinin ağır toplarından Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem de İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

Kazanın içten içe kaynadığı İYİ Parti'de istifalar devam ediyor. Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'nun ardından partinin ağır toplarından Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İP'in ucu kaçtı! Bahadır Erdem de istifa etti!

Bahadır Erdem, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti'ye katıldığım günden bu yana hedefi 21 yıldır devam eden bu iktidarı değiştirmek olan, ülkemizde yeniden demokrasi ve hukuk devletinin sağlanmasını amaçlayan bir siyasetçi, bir hoca ve bir hukukçu olarak mevcut kazanımların riske atılmasını kabul etmem mümkün değildir. İfade etmek isterim ki bütün olanlara rağmen dürüstlüğün, şeffaflığın, vatan ve millet sevgisinin hala siyasette geçer akçe olduğuna ve olması gerektiğine inancımı sürdürmekteyim. Tüm bu anlattıklarım doğrultusunda İYİ Parti'mizden bugün itibarıyla istifa ediyor ve ayrılıyorum" dedi.

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır da Meral Akşener ve ailesi ile Akşener'in özel kalem müdürü ve eşinin de banka hesaplarının incelenmesi talebiyle TBMM'ye dilekçe verdi. Ümit Dikbayır'ın da partiden ayrılmasının sürpriz olmayacağı belirtiliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.