İptal edilen milli maç Portekiz'e alındı

İptal edilen milli maç Portekiz'e alındı
Brüksel'deki terör saldırıları nedeniyle iptal edildiği açıklanan Belçika ile Portekiz arasındaki hazırlık maçının, Portekiz'in Leiria kentinde oynanmasına karar verildi

İSTANBUL (AA) - Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen terör saldırıları nedeniyle iptal edildiği açıklanan Belçika-Portekiz maçının, Portekiz'in Leiria şehrinde oynanacağı duyuruldu.

Belçika Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Brüksel'de oynanması planlanan ve güvenlik endişesiyle iptal edildiği duyurulan hazırlık maçının, Portekiz Futbol Federasyonundan gelen davet üzerine Leiria'da gerçekleştirilmesine karar verildiği bildirildi.

Karşılaşma için Brüksel'de toplanan Belçika Milli Takımı'nın ilk iki antrenmanı da terör saldırıları nedeniyle yapılamamıştı.

Tarih ve saatinde değişiklik yapılmayan Portekiz ile Belçika arasındaki hazırlık maçı, 29 Mart Salı günü TSİ 21.45'te oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.