Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi olağan Kongresini yaptı

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi olağan Kongresini yaptı
Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi üyeleri 11.10.2014 cumartesi saat 14.00 te dernek binasında toplanarak olağan kongrelerini yaptılar.

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Konya Şubesi üyeleri 11.10.2014 cumartesi saat 14.00 te dernek binasında toplanarak olağan kongrelerini yaptılar. Kuran-ı kerim tilavetinden sonra Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşuna geçildi. Açılış konuşmasını yapan Dernek başkanı Dr. İlham Beyatlı üyelere desteklerinden dolayı teşekkür etti ve son aylarda Telafer, Emirli ve Türkmeneli’de cereyan eden katliamlara değinerek her zamandan daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğumuzu ve daha aktif çalışmamızın gerektiğini dile getirdi. Bazı sağlık nedenlerden dolayı Yeni yönetim için aday olmayacağını ancak seçilecek yeni yönetime yardımcı olacağının sözünü verdi.

Divan seçildikten sonra yönetim tarafından faaliyet, muhasebe ve denetim raporu okundu Üyeler tarafından ibra edilip kabul edildikten sonra aşağıdaki yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri
 
1.  Adil BEYATLI  Başkan
2.  Velit TERZİ  Muhasip
3.  Ali DEMİRCİOĞLU  Üye 
4.  Aysel YAŞAR  Üye
5.  Birol BAYRAKÇI  Üye

Denetim Kurulu Üyeleri

1.  Dr. İlham Beyatlı
2.  İhsan Kitapçıoğlu
3.  Berna Bayrakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.