Irak Türkmen Temsilciliğinden teşekkür ziyareti

Irak Türkmen Temsilciliğinden teşekkür ziyareti
KIRŞEHİR (AA) - Irak Türkmen Temsilciliği Kırşehir Başkanı Hacı İlyas Emin, AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundu.Emin,...

KIRŞEHİR (AA) - Irak Türkmen Temsilciliği Kırşehir Başkanı Hacı İlyas Emin, AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Emin, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Irak Türkmenlerine hastanede gösterllen ilgi ve alakadan dolayı hastane yetkililerine teşekkür etti.

Hastane yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yetiş'i ziyaretinde gazetecilere açıklamada bulunan Emin, Irak Türkmenlerinin hastaneden ve hekimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Emin, "Tüm hekimlerimizden Allah razı olsun, Kırşehir'e geldiğimizden bu yana en çok geldiğimiz yerlerden biri de hastane oldu, çünkü Irak'da doğru düzgün hastane yoktu, muayene olamıyorduk. Kırşehir'deki hastane'de doktorlarımız ve personellerimiz bizimle çok ilgilendiler, her türlü imkanlarını kullanarak bizlere yardımcı oldular. Tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret sonunda Emin, Yetiş'e teşekkür belgesi takdim etti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.