Irak'ın kuzeyinde bir askerin şehit olması

Irak'ın kuzeyinde bir askerin şehit olması
Terör örgütü DAEŞ'in Peşmerge güçlerine attığı katyuşa ÇNRA mermilerinin bir kısmının Türk askerlerinin de konuşlu bulunduğu Gedu Üs Bölgesi'ne düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Cazgır'ın İzmir'deki ailesine acı haber verildi

İZMİR (AA) - Irak'ın kuzeyinde terör örgütü DAEŞ'in Peşmerge güçlerine attığı katyuşa ÇNRA mermilerinin bir kısmının Türk askerlerinin de konuşlu bulunduğu Gedu Üs Bölgesi'ne düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen İsmail Cazgır'ın baba ocağında yas var.

Askeri yetkililer, sağlık görevlileri eşliğinde şehidin babası Haluk Cazgır'ın Karşıyaka ilçesi Tuna Mahallesi'ndeki evine giderek oğlunun şehadet haberini verdi.

Türk bayrağı asılan evin balkonuna çıkan şehidin yakınları gözyaşı döktü.

Üsteğmen Cazgır'ın, bir süre önce geçici görevle Çorlu'dan Irak'a gittiği, annesini trafik kazasında kaybettiği ve bekar olduğu öğrenildi.

Genelkurmay Başkanlığının resmi internet sitesinde yer verilen açıklamada, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü DAEŞ ile Peşmerge güçlerinin çatışması sırasında, 15.10 sularında, terör örgütü DAEŞ'in Peşmerge tarafına attığı katyuşa ÇNRA mermilerinin bir kısmının Türk askerlerinin de konuşlu olduğu Gedu Üs Bölgesi'ne düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğu, bir askerin hafif yaralandığı bildirilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.