Irak'taki olaylar

Irak'taki olaylar
Enbar'da terör örgütü DAEŞ'e ait bir insansız hava aracı düşürüldü- Irak güçlerinin operasyonunda 20 DAEŞ militanı öldürüldü

ENBAR (AA) - Irak ordusunun ülkenin batısındaki Enbar vilayetinde terör örgütü DAEŞ'e ait olduğu iddia edilen bir insansız hava aracını düşürdüğü, 20 militanın da öldürüldüğü bildirildi.

Enbar Operasyonlar Komutanı İsmail el-Mihlavi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ordu güçlerinin Ramadi'nin kuzeyindeki El-Ciraşi bölgesinde terör örgütü DAEŞ'e ait bir insansız hava aracını düşürdüğünü belirtti.

Mihlavi ayrıca, Ramadi'nin doğusundaki uluslararası karayolu üzerinde bulunan Elbu Abid ve Elbu Bali bölgelerinde 15, Felluce'nin kuzeyindeki Es-Saklavi nahiyesi ile güneybatısındaki Elbu Herat bölgesinde de 5 DAEŞ militanının öldürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan Başkent Bağdat'ta beraberinde canlı bomba yelekleri bulunan bir teröristin güvenlik güçleri tarafından yakalandığı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.