İş Yeri Sahibi, Türk Bayrağını İndirmeye Çalışanı Vurdu

İş Yeri Sahibi, Türk Bayrağını İndirmeye Çalışanı Vurdu
Siirt'te bir iş yerindeki Türk bayrağını indirmeye çalışan göstericilere iş yeri sahibi silahla ateş açtı. 1 kişi yaralandı.

Siirt'teki olaylar devam ederken, bir iş yerindeki Türk bayrağını indirmeye çalışan göstericilere iş yeri sahibi tarafından silahla ateş açıldı. Bir göstericinin yaralandığı olayda göstericiler iş yeri sahibini yaraladı.

TÜRK BAYRAĞINI İNDİRMEYE ÇALIŞANLARA İSTASYON SAHİBİ MÜDAHALE ETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, Siirt merkezinde meydana geldi. Tillo Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda asılı olan Türk bayrağını indirmeye çalışan göstericilere, istasyon sahibi müdahale etti. Tüm ikazlara rağmen provokatörlük yapmaya devam eden göstericiler Türk bayrağının asılı bulunduğu direği tırmanmaya başladı.

SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Bayrağı indirmeye çalışan göstericilere iş yeri sahibi silahla ateş etti. Olayda 1 kişi ağır yaralandı.

GÖSTERİCİLER, İSTASYON SAHİBİNİ LİNÇ ETMEYE ÇALIŞTI

Bunun üzerine göstericiler istasyon sahibini linç etmeye çalıştı. İstasyon sahibi ve yaralı gösterici ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bölgede olaylar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.