İş yeri sahibinin dikkatsizliği hırsıza pahalıya patladı

İş yeri sahibinin dikkatsizliği hırsıza pahalıya patladı
Bursa'da bir petshop dükkanına giren şüpheli masada gördüğü aracın anahtarını alıp cebine koydu.

Bursa'da bir petshop dükkanına giren şüpheli masada gördüğü aracın anahtarını alıp cebine koydu. Akşam vakitlerinde tekrar gelen şahıs işyeri sahibinin olmadığını fark edince çaldığı otomobille kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, polis ekibi güvenlik kamerasına yansıyan şüpheliyi adım adım takip ederek kısa sürede içinde yakaladı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi'nde meydana geldi. 25 yaşındaki M.A iddiaya göre bir petshop dükkanına müşteri olarak geldi. İş yeri sahibinin yerinde olmadığını fark eden şüpheli masanın üzerindeki otomobilin anahtarını alıp bir süre sonra dükkandan hızla çıktı. Akşam eve gideceği esnada iş yerine kilit vurup çıkan dükkan sahibi otomobilin yerinde olmadığını fark etti. Durum üzerine kameralara bakan mağdur adam; otomobilin anahtarını sabah gelen müşterinin masadan aldığını anlayınca soluğu karakolda aldı. İhbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto hırsızlık Büro Amirliği, etraftaki güvenlik kameralarını inceledi. Şahsı tespit eden ekipler yaptıkları çalışmada zanlıyı otomobil ile yakalamayı başardı. Şüpheli M.A.'nın hırsızlık anları kameraya yansırken, zanlı ifadesinin ardından mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.