İş yerini devredip gelirini şehit ailelerine bağışlamak istiyor

İş yerini devredip gelirini şehit ailelerine bağışlamak istiyor
Esnaf Küpelioğlu: - "Önce malımızı ve sonra canımızı bu devlet için vermeye hazırız"

İSTANBUL (AA) - Silivri'de teröre tepki gösteren esnaf Yusuf Ziya Küpelioğlu, gelirini şehit ailelerine bağışlamak için iş yerini satılığa çıkardı.

Silivri sahilinde 10 yıldır kafeterya işleten Küpelioğlu, terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerinin yakınlarına maddi yardımda bulunmak için iş yerini devretmeye karar verdi.

Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Küpelioğlu, "Devlet başkanımızın seferberlik çağrısını aldım ve buna icabet ediyorum. İş yerimi, bütün gelirlerini şehit ailelerine bağışlamak için devrediyorum. Çünkü, terör örgütü PKK, devletimizi terör ile vurmuyor, gençlerimizi uyuşturucudan öldürüyor, halkımızı katlediyor, kaçakçılıkla devletimize zarar veriyor.'' diye konuştu.

Küpelioğlu, atalarına biraz saygı duyan hiç kimsenin bu süreçte rahat edemeyeceğini ve hiçbir şey yapmadan durmayı kendisine yakıştıramadığını dile getirerek, "Yakıştıran, buyursun istediği gibi hayatına devam etsin. Önce malımızı ve sonra canımızı, bu devlet için vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.