İşcan'dan Okullara Bir Dizi Ziyaret

İşcan'dan Okullara Bir Dizi Ziyaret
Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ilçe merkezi ve mahallelerinde bulunan okul ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ziyaretleri kapsamında okul öncesi,  ilkokul, ortaokul ve liselere giderek hem öğrencilerle, hem de öğretmenlerle görüşmelerine devam ediyor. İşcan, ikinci dönem başı ziyaretleri kapsamında özellikle mahalle okullarına ağırlık vererek, zaman zaman derslere katılıyor, oyunlar oynuyor, öğrencilerle birlikte kitap okuyor.

iscandan-okullara-bir-dizi-ziyaret-(5).jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü İscan, ziyaret sırasında yöneticilerden ve öğretmenlerden okulların mevcut durumları ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler alması ve incelemelerde bulunması sonrasında öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin isteklerini dinliyor. Okul ile ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle diyalog içerisinde olmak ve yaşanılan sorunlara  çözümler bulabilmek amacı ile okul ziyaretlerine devam ettiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan; ‘Yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri değildir. Aynı zamanda öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler alarak, Okulları gezip  eksiklikleri yerinde görerek   okul müdürileri ile  fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz.’ dedi.

iscandan-okullara-bir-dizi-ziyaret-(3).jpg

 İdareci ve öğretmenlere yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İşcan, ziyaretlerinin süreceğini, öğrenci ve öğretmenlerle  her zaman iç içe  olacağını belirtti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, hafta başından  itibaren ziyaretleri kapsamında; Yunak Merkez dışında Koçyazı, Piribeyli, Kuzören, Turgut, Harunlar, Hursunlu, Kuyubaşı, Kıllar, Yavaşlı, Böğrüdelik, Hacıfakılı, Odabaşı, Saray, Sülüklü ve Çayırbaşı mahallelerinde bulunan okulları ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.