Isco yeniden Konyaspor gündeminde

Isco yeniden Konyaspor gündeminde
İspanya medyası, devre arasında da takıma dahil etmek için teklif götürdüğü İspanyol oyuncu İsco'yu yeniden gündemine aldığını yazdı

En az 5 transfer yapmayı planlayan Konyaspor’da transfer bölgelerinden birisi de hücum hattı olacak. Yeşil-beyazlıların devre arasında gündeme gelen ancak sonuçlanmayan futbolseverlerin Real Madrid ve Sevilla'dan tanıdığı on numara Isco Alarcon’u yeniden gündemine aldı.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Isco Alarcon'a Konyaspor ve Katar'dan bir takım teklifte bulundu. Konyaspor yönetiminin 31 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusunu kadroya katmak için ellerinden gelen her şeyi yaptığı ancak henüz oyuncuyu ikna edemedikleri ve görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

DEVRE ARASINDA DA İSTEMİŞTİ

Yeşil-beyazlılar İspanyol oyuncuyu devre arasında ara transfer döneminde kadrosuna katmak istemiş, Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Akcan, “Şansımız yüzde 50” açıklaması yapmış ancak transfer olumlu sonuçlanmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum