"İşgalci sürüsü ile karşılaşan Filistinli çocuk" videosu

 Editör
Filistinli küçük çocuğun işgalc, İsrail askerlerini dönmesiyle birlikte geriye döndüğü görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İşgalci İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sürüyor. İşgal ordusunun saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 17 bini geçerken İsrail'in gerçek yüzünün görülmesiyle dünya genelinde Filistin'e destek artıyor.

Sosyal medyadan hergün on binlerce paylaşımla Filistin halkının özgürlük mücadelesine destek yağıyor.

Bunlardan biri de okula giden Filistinli küçük çocuğun İsrail askerlerini dönmesiyle birlikte geriye döndüğü görüntüler oldu.

İşgal altındaki Batı Şeria'da yada Doğu Kudüs'te çekildiği tahmin edilen görüntülerde sırtında çantasıyla okula giden bir çocuğun caddenin başınd kalabalık İsrail askerlerinin geldiğini görünce yönünü değiştirip geriye dönmesi yer alıyor.

Sosyal medyada gündme olan görüntülerle ilgili, "Öz vatanında "İşgalci Sürüsü" ile karşılaşan Filistinli çocuk!" tanımlamaları yapıldı.

ABD ve batılı ülkelerin desteğiyle tüm insani değerleri ve uluslararası hukuku ayaklar altına alan terör devleti İsrail hapishanmelerinde 18 yaşının altında yüzlerce tutuklau çocuk bulunuyor.

Bunlardan bazıları Hamas'la esir takası kapsamında geçtiğimiz günlerde serbest bırakılmıştı. Ancak İsrail Batı Şeria'da hergün onlarca Filsitinliği ketyfi olarak tutuklamaya devam ediyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.