İşgalci terör devleti İsrail'i bir de Can Ataklı'dan dinleyin: Nasıl aklayacağını, nasıl öveceğini bilemedi!

İşgalci terör devleti İsrail'i bir de Can Ataklı'dan dinleyin: Nasıl aklayacağını, nasıl öveceğini bilemedi!
Can Ataklı'nın işgal ettiği Filistin topraklarında büyük bir katliama imza atan İsrail'i aklama çabası pes dedirtti.

İşgal ettiği topraklarda, cami, hastane kilise, okul, kadın çoluk çocuk demeden büyük bir katliam yapa işgalci terör devleti İsrail'i katliamlarına devam ederken CHP yandaşı Can Ataklı, katil aklama çabasına girdi.

Ataklı, YouTube üzerinden yaptığı yayında binlerce çocuk ve sivilin ölümünden Hamas'ı sorumlu tutan Ataklıİsrail'in vurduğu hataneyle ilgili de Biden'ın sözlerini tekrarlayrak Araklı, "Hastanenin İsrail tarafından vurulup vurulmadığı bir muamma. Büyük ihtimalle Hamas'ın halt yemesi. Öyle bir gaddarlıkları var. Kendi insanlarını öldürüp bunu dünyaya işte görüyorsunuz şey falan.. Başka türlü olamaz" dedi.

Akla ziyan insanlık dışı ifadeler kullanana Ataklı, 5 bine yakın sivil ve çocğun ölümünü az bularak medeni, daha gelişmiş bir ülke ve daha dünya insanı olarak nitelediği İsrail'le ilgili, " Vurmadan önce haber veriyor. Yoksa ölü sayısının 10 binleri geçmişti" ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞDI:

Can Ataklı'nın sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı: O tepkilerden bazıları...

untitled-1-001.jpg

untitled-2.jpg

untitled-3.jpg

untitled-4.jpg

untitled-5.jpg

untitled-5-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum