Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler
İstanbul'da gösterilere katıldıkları iddiasıyla yakalanan bazı şüphelilerin, olaylar sırasında MOBESE kameralarınca çekilen görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da terör örgütü IŞİD'i protesto bahanesiyle yapılan izinsiz gösterilere katıldıkları iddiasıyla yakalanan bazı şüphelilerin, olaylar sırasında MOBESE kameralarınca çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Kayıtta, şüphelilerin gösterilerde kullanmak amacıyla hazırladıkları molotofkokteyllerini bir depoya taşıdıkları görülüyor.

İstanbul'da 6 Ekim-13 Ekim arasında il genelinde IŞİD'i protesto bahanesiyle yapılan izinsiz gösterilerde 364 kişi yakalanmıştı.

Eylemler sırasında gerçekleştirilen müdahaleler ve daha sonra yapılan operasyonel çalışmalar sonucu 111 molotofkokteyli, 19 havai fişek rampası, 2 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait şarjör ve fişekler, 3 pompalı tüfek, 9 maske, 11 eldiven, 10 litre benzin, 3 el yapımı parça tesirli patlayıcı, gaz maskeleri, patlayıcı olarak kullanılacağı değerlendirilen küçük tüpler, kesici aletler ve sopalar ele geçirilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.