İşid'in kaderi Pergel'le çiziliyor

İşid'in kaderi Pergel'le çiziliyor
Türkiye ve dünya siyasetinde meydana gelen gelişmeler Gazeteci Nevzat Çiçek’in moderatörlüğünde ‘Pergel’ ile ekrana geliyor.

Pergel’de bu hafta Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara, Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu ve Abdülkadir Şen ile IŞİD konusu ele alınacak.
 
Pergel, Gazeteci Nevzat Çiçek’in moderatörlüğünde, gündeme özel alanında uzman konukların katılımıyla Ülke TV’de ekrana geliyor. Hz. Mevlana’nın ‘Pergel’ metaforundan hareketle, olaylara farklı pencerelerden bakılarak tüm olasılıklar bu programda ele alınıyor. Pergel’de her hafta özel konu ve konuklarıyla siyaset sahnesinden yaşananlar değerlendiriliyor. Usta isimler, gündeme damga vuran olayları farklı bakış açılarıyla Pergel’de yorumluyor.
 
Pergel’in bu haftaki programında IŞİD dosyası ele alınacak. ‘‘İslam tarihi içerisinde IŞİD ve benzeri yapılar nasıl oluştu? IŞİD Selefi mi, yoksa harici bir yapılanma mı? IŞİD üzerinde para ve petrol trafiği nasıl kontrol altında tutuluyor? IŞİD Türkiye için hangi tehditleri barındırıyor? Hedef Suriye mi, Irak mı, yoksa Türkiye'mi?’’ sorularına cevap aranacak. Nevzat Çiçek soruyor, Akademisyenler Prof. Dr. Mehmet Ali Büyükkara, Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu ve Abdülkadir Şen cevaplıyor.
 
Nevzat Çiçek’in sunduğu, uzman konukların yorumlarıyla ekrana gelecek Pergel her Cuma saat 21.00’de canlı yayınla Ülke TV’de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.