İşitme Engelliler Türkiye Kadınlar Basketbol Şampiyonası

İşitme Engelliler Türkiye Kadınlar Basketbol Şampiyonası
Şampiyonanın ikinci gününde 4 maç yapıldı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nın ikinci gününde 4 karşılaşma yapıldı.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada A Grubu'nda oynanan ilk maçta, İstanbul Sessizler, Samsun Atakum İESK takımını 75-7 yendi. Grubun diğer maçında ise Ankara İESK, Muğla Ortaca İESK’yi 132-18'lik skorla geçti. Ankara İESK takımının 132 sayısından 101'ini Ecrin Köse attı.

B Grubu'nda oynanan maçlarda ise Bursa Yıldırım İESK, Denizli İESK'yi 60-30 ile geçerken, günün son maçında İstanbul Aksaray İESK ile Ankara Çankaya İESK takımları karşılaştı. Ankara Çankaya İESK, maçı 20-16 kazandı.

Şampiyonanın üçüncü gününde, A Grubu'nda İstanbul Sessizler- Ankara İESK, Samsun Atakum İESK - Muğla Ortaca İESK maçları ile B Grubu'nda ise Bursa Yıldırım İESK- Ankara Çankaya İESK, Denizli İESK - İstanbul Aksaray İESK karşılaşmaları yapılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.